Teambuilding

Teambuilding activiteiten met resulaat

Teambuilding door daadkracht - o.l.v. een ervaren communicatie trainer.

EEN NIEUW DOEL GEEFT NIEUWE IMPULSEN

Is je team een DOE-team?
Is er (te)veel routine in je team ontstaan?


Sommige teams hebben het niet zo op praten.
Er zijn teams die vooral gericht zijn op daden.
De teamleden willen het liefst aan de slag … bergen verzetten … meters maken!
Deze teams gaan het best in overleg wanneer ze een concreet doel voor ogen hebben.
Daar speelt deze communicatie-training helemaal op in.

In deze TEAMBUILDING, gaat het team samenwerken door samen te schilderen.

 1. Eerst bepaalt het team samen een passend onderwerp voor het totale schilderij. Meestal aan de hand van een vraagstelling van de manager. En dat kán natuurlijk wat voeten in de aarde hebben, maar is precies waar het in deze training om draait: EFFECTIEF COMMUNICEREN
   
 2. Dan wordt 'de opdracht' vertaald in 'stappen'.
   
 3. Daarna wordt in kleine groepen elke stap van de opdracht uitgevoerd. Onderling overleg blijft belangrijk om aansluiting te houden met elkaar.
   
 4. Al snel zullen bepaalde aanwezige competenties opvallen. Het is belangrijk om deze competenties te gebruiken ten voordele van het eindresultaat.
   
 5. Tijdens de hele teambuilding blijven allen gericht op het eindresultaat. OVERLEG is vanzelfsprekend met dit duidelijk doel voor ogen. De teamleden zijn ontspannen en communiceren open met elkaar, waardoor hun gezamenlijke creativiteit gaat stromen.

  Afhankelijk van het aantal deelnemers maken gekwalificeerde begeleiders deel uit van het team van TeamCreation. Zij geven praktische ondersteuning bij het schilderen. Trainer Corry Bos, gecertificeerd teamcoach, begeleidt de samenwerking en zorgt zodoende voor het teamwerk.
   
 6. Zijn er veel talenten ontdekt tijdens deze teambuilding? Dan is het heel belangrijk om deze in een vervolgsessie te inventariseren en te zien waar ze op de werkvloer kunnen worden ingezet. We verzamelen dan de werkdoelen en de bijpassende kernkwaliteiten. Het voordeel is dat de teamleden deze inzet zien als een beloning van hun talenten. Zo houdt je blijheid op de werkvloer. Wordt deze vervolgsessie  geboekt binnen 1 maand na de teambuilding, dan krijg je een korting van 100 euro op deze boeking.
   
 7. Na deze dag is er de mogelijkheid tot het borgen van de kennis.

TeamCreation is gevestigd in Roermond - Limburg

Delen op