Onze gecertificeerde trainers en coaches

Onze gecertificeerde trainers en coaches

Corry BosCorry Bos

Corry Bos heeft altijd een liefde gehad voor lesgeven. Eerst als Jeugdbegeleider en later tijdens haar studie Fysiotherapie. Vervolgens ontdekt zij de creatieve scholing en ook in die periode blijft lesgeven de rode draad in haar werk.

Lesgeven is voor haar “meer uit iemand halen, dan hij zelf denkt dat mogelijk is”. Sinds 1992 heeft zij voor meer dan 250 bedrijven en ontelbare particulieren creatieve workshops en trainingen verzorgd via CreatiefRoermond en TeamCreation.

Sinds 2009 is TeamCreation gevestigd als doelgerichte B2B tak. In 2012 rondt Corry met succes de opleiding Teamcoach bij de Alba Opleiding af. Deze opleiding is NOBCO gecertificeerd. Vanaf dat moment werkt zij ook als coach. In 2013 volgt zij de Masterclass EVC voor HR-professionals.

Corry werkt sindsdien ook als Life-Coach en EVC-begeleider (Erkenning Verworven Competenties)

Rien van der Heijden

Rien van der Heijden is een trainer die zijn kwaliteiten heeft op het gebied van Human Resource. Rien wordt bij speciale opdrachten als coach ingehuurd door TeamCreation. Hij weet als geen ander de  competenties van de teamleden te ontdekken.

Met zijn warme betrokkenheid weet hij alle problemen boven tafel te krijgen.

 

 

René Jansen

René is als psycholoog afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam. Al ruim 20 jaar is hij actief in de management consultancy. Vanuit zijn ervaring heeft hij een aantal boeken geschreven, waaronder het boek ‘Coaching’.


Ook René wordt door TeamCreation als coach ingehuurd bij specifieke opdrachten.

Zijn deskundigheid verrijkt de coaching en verdiept de groepssessies van TeamCreation.

Delen op